PORADNIK
0
Suplementacja dopasowana do Twoich potrzeb
Wypełnij krótki formularz i dowiedz się co będzie dla Ciebie najlepsze...
Czytaj więcej
0
Migdałowe ciasto bezglutenowe z jabłkami
Zaczynamy od oddzielenia białek od żółtek, które przekładamy do dwóch osobnych misek. Ważne, aby jajka były w temperaturze pokojowej, ponieważ wtedy uzyskamy największą objętość piany...
Czytaj więcej
0
Dieta DASH. Zupa pomidorowa i łosoś pieczony na kaszy gryczanej.
Sycącą zupę pomidorową z warzywami zaczynamy od pokrojenia cebuli, czosnku i podgrzania ich w garnku na oliwie z oliwek...
Czytaj więcej
0
Przeciwzapalny shot, tonik i dip. Mieszanka na ZAPALENIE, wątrobę, toksyny i glukozę.
Przygotowanie witaminowego shota zaczynamy od pokrojenia w większe kawałki marchewki. Przekładamy ją do kielicha blendera...
Czytaj więcej
0
5 przepisów na śniadania dla osób chorych na cukrzycę
Zaczynamy od podzielenia brokułów na różyczki i ugotowania ich w lekko osolonej wodzie (brokuły gotujemy nie dłużej niż 3 minuty). Odcedzonego brokuła...
Czytaj więcej
0
Dna moczanowa. 5 przepisów na śniadania.
Przygotowanie wiosennego chłodniku: Ogórka i awokado obieramy i kroimy w kostkę...
Czytaj więcej
0
5 pomysłów na danie z JAJEK
Cebulę drobno siekamy i pogrzewamy na łyżce oliwy z oliwek (około 2 minuty). W tym czasie pieczarki...
Czytaj więcej
0
Co to jest maca i na co pomaga?
Maca (Lepidium meyenii), czyli pieprzyca peruwiańska to prawdziwy skarb prosto z And. Roślina ta występuje na wysokości 3500-4400 m n.p.m., w surowym, zimnym i wietrznym klimacie. Ten wyjątkowy...
Czytaj więcej
0
Najlepsze źródła błonnika w diecie
Błonnik pokarmowy to pozostałości komórek roślinnych, które dostarczamy organizmowi wraz z produktami pochodzenia roślinnego. Błonnik jest zatem kompozycją wielu polimerów składających się z...
Czytaj więcej